З днем Святого Валентина‼️‼️‼️

14 лютого – це день, коли ми відзначаємо одне з найпрекрасніших почуттів на Землі – любов. Це день, коли ми можемо виразити свої почуття коханим людям, друзям та близьким❤️????????????
 
Історія Дня Святого Валентина сягає корінням у стародавній Рим. За легендою, римський імператор Клавдій II заборонив легіонерам одружуватися, вважаючи, що одружені чоловіки – погані воїни. Священик Валентин таємно вінчав закоханих, за що був засуджений до страти. 14 лютого 269 року н.е. його стратили.
 
З часом День Святого Валентина став популярним у багатьох країнах світу. Цього дня люди дарують один одному валентинки, квіти, цукерки та інші подарунки, а також роблять пропозиції руки та серця.
 
Бажаємо ВАМ, шановні студенти, щирої та взаємної любові! Нехай у ВАШОМУ житті буде багато романтики, тепла та щастя❤️❤️❤️
Нехай кожен день буде для ВАС наповнений любов’ю!!!
Зі святом!????????????
P.S.Історія кафедри Логістики також сповнена любові. Адже саме тут, під час навчання зароджується багато щасливих пар Нехай наша кафедра й надалі буде місцем, де люди знаходять не лише знання, але й свою справжню любов!????????????
Також хочемо висловити безмежну вдячність нашим захисникам та захисницям????за ВАШУ мужність, героїзм та самовідданість❤️❤️❤️
Ви – справжня сила та міць нашої Батьківщини!
Щиро ВАМ ДЯКУЄМО‼️‼️‼️????❤️❤️❤️