ЛОГІСТИКА У СУЧАСНОМУ СВІТІ ТА ТВОЯ ОСОБИСТА РОЛЬ

29.03.2024 року студенти та викладачі кафедри логістики НАУ мали можливість прийняти участь у 2-й   гостьовій лекції від міжнародної логістичної компанії «DB Schenker», яку натхнено та  з величезною любов’ю до логістики провела  Юлія АГЛІЧАНОВА –  керуючий директор логістичної компанії  “DB   Schenker

Тема, яка сьогодні була обрана для обговорення – “Логістика у сучасному світі та твоя особиста роль”,  справила на усіх присутніх, а їх було близько 80 ,  край позитивне враження!!

Спікерка чітко та лаконічно висвітлила всі аспекти теми, охопивши як глобальні тенденції розвитку логістики, так і особистий досвід роботи в цій сфері, яскраво продемонструвавши відповідь на питання «Чому логістика буде жити вічно?»

Пані Юлія посідає посаду  керуючої директорки логістичної компанії “DB Schenker”, але насправді, для наших студентів вона постала у ролі дуже крутого та амбітного коуч тренера, який втілює надію у світле майбутнє, а особливо приємно – дає розшифрування багатьом процесам які відбуваються у нашій країні та у світі логістичних перевезень.

Окрема подяка за живе обговорення та відповіді на безліч запитань, які цікавили студентів та викладачів, а також за пристрасть і любов до логістики, які  були відчутні у кожному слові та переконливому прикладі.

Ми вдячні за надзвичайно цінні інсайти щодо перспектив розвитку логістики в Україні та глобальні тенденцій цієї сфери в майбутньому.

Особисті професійні уроки, які пані Юлія люб’язно розділили з аудиторією, безсумнівно, надихнуть молодих фахівців рухатися обраним шляхом.

Окрема подяка за анонсовану програму стажування в “DB Schenker Україна” для студентів нашого університету. Це унікальна можливість для майбутніх логістів здобути безцінний практичний досвід у провідній міжнародній компанії.

Ваш високий професіоналізм, лідерські якості та прагнення ділитися знаннями є прикладом для наслідування.

Дякуємо пані  Юлії  за цікаву та змістовну лекцію, приділений час, за відповіді на запитання та за надану презентацію, з якою можуть ознайомитися всі ті, хто не мав можливість бути присутнім на лекції. 

Вдячні щиро керівництву міжнародної логістичної компанії «DB   Schenker»  за готовність ділитися своїм досвідом, знаннями та практичними кейсами з майбутніми логістами!

PS: Очікуйте анонси на нові лекцій від міжнародної логістичної компанії                      «DB Schenker» – стратегічного партнера кафедри логістики НАУ, які адресовані тим, хто цікавиться логістикою, планує будувати кар’єру в цій сфері, хоче отримувати гарний дохід та  мати можливості для самореалізації!