Всім ДОСВІДЕНЦІЯ!Новий проєкт — цикл зустрічей з відомими людьми!

Друзі, вітаємо!
Коли: 7 лютого, 18:00.
 
Де: Науково-технічна бібліотека НАУ (орієнтуємо тих, хто ще губиться на нашій великій території 😉 — це біля Приймальної комісії, вхід з вулиці).
Раді повідомити вам круту новину! Запускаємо в НАУ-КАІ новий чудовий проєкт — цикл зустрічей з відомими, талановитими людьми, які досягли значних успіхів в самих різних сферах, — технології та інновації, бізнес, політика, культура, стартапи тощо.
 
Для проєкту обрали назву — ДОСВІДЕНЦІЯ. Чому саме таку? Бо ключова мета таких зустрічей — це передача досвіду: життєвого, професійного, отримання знань та розуміння — наскільки різноманітними можуть бути шляхи до своєї цілі, і, звісно, це відповіді на питання, які ви зможете отримати від цих видатних цікавих особистостей під час таких зустрічей. Різні сфери діяльності, різні характери, різна експертиза. І тепер ми зможемо знайомитися з цими людьми та їх досвідом, отримувати та розвивати корисні та цінні навички та компетенції!
 
І почнемо ????! Сьогодні анонсуємо і запрошуємо вас на першу зустріч в рамках проєкту ДОСВІДЕНЦІЯ. Позиціонуємо її як яскравий неординарний початок другого семестру, такий собі welcome back, бо навчання потрібно розпочинати бадьоро!
 
Отже наш перший гість — Гарік Корогодський, український бізнесмен, меценат та засновник фонду «Життєлюб». І просто неймовірно цікава та неординарна особистість.
 
На зустрічі ви разом з Гаріком матимете можливість пофілософствувати на теми:
Як визначитися з майбутнім?
 
Як знайти справу свого життя, чи варто всім будувати власний бізнес?
 
Про партнерство в бізнесі та важливість соціальної відповідальності.
 
Та багато-багато інших. Головне — приготуйте свої питання до Гаріка, він розраховує на відвертий та цікавий діалог, дискусію 😉
 
Коли: 7 лютого, 18:00.
 
Де: Науково-технічна бібліотека НАУ (орієнтуємо тих, хто ще губиться на нашій великій території 😉 — це біля Приймальної комісії, вхід з вулиці).
 
Друзі, для комфорту всіх і розуміння — скільки нас буде, просимо зареєструватися на зустріч за посиланням: http://surl.li/pzmbs
 
Будемо раді побачитися та провести вечір середи разом!