ОГОЛОШЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ КОНКУРСУ ПРИСВЯЧЕНОМУ ДО ДНЯ ЛОГІСТА!

ВІТАЄМО НАШУ ПЕРЕМОЖНИЦЮ!

Щиро ВІТАЄМО нашу шановну Яковенко Валерію,студентку групи АЛ-417б з перемогою у кафедральному конкурсі присвяченому до Дня логіста!

 

Як ми всі знаємо, конкурс проходив у два етапи. На першому етапі всі учасники подавали свої роботи до 1 грудня 2023 року. На другому етапі, який тривав з 1  по 10 грудня, на кафедральній сторінці у Facebook відбувалось голосування  під постом із кожною роботою!

За результатами підрахунку вподобань,  газета Яковенко Валерії набрала найбільшу кількість голосів і отримала перше місце!!! Це означає, що  роботу пані Валерії високо оцінили не лише  викладачі, а й колеги-студенти,друзі та гості сторінки!

Газета  “Логістика волонтерського руху в Україні” справді вражає♥️ Вона добре структурована, містить актуальну інформацію та оформлена в цікавому стилі🫶♥️

Перемога пані Валерії – це не лише особистий успіх, а й заслуга  викладачів, які старанно, кожного дня по зернинці зрощують знання та любов до майбутньої професії!

Тож, ще раз ВІТАЄМО пані Валерію з перемогою! Вона є заслуженою і є свідченням Ваших талантів та успіхів!

Бажаємо  подальших успіхів у навчанні та професійному зростанні! Нехай Ваші  прагнення завжди втілюються в життя, а мрії здійснюються!

З нетерпінням чекатимемо  Вас на кафедрі для вручення подарунку!♥️♥️♥️